Over Practical Joke

Practical Joke. Professional organizer en coach.

Aangenaam.

Bewerkt (1 of 7)

Als ik anderen hoor vertellen hoe moeilijk ze het vinden om zich een weg te banen in de jungle van elke dag, dan kan ik me doorgaans moeiteloos in hun verhaal inleven.

 Want niemand ontsnapt aan de genadeloze hectiek van het leven. En dus ik ook niet.

 Geloof me, het pad dat ik de voorbije jaren aflegde was niet bepaald een highway. Stel het je eerder voor als een kronkelend pad met de nodige omwegen. Een paar stevige obstakels hier en daar. Verhuizen naar de ene kant van het land. Opnieuw verhuizen naar de andere kant. Tussendoor een aantal maanden met ons hele hebben en houden naar het buitenland trekken. Telkens opnieuw uitkijken naar nieuwe professionele uitdagingen. En o ja, ondertussen ook nog twee flinke kerels grootbrengen en een liefhebbende echtgenote zijn voor een derde exemplaar.

 En toch ben ik nooit de pedalen kwijtgeraakt. Het was niet evident, maar ik wist telkens de nodige structuur te brengen die mijn gezin en ik nodig hadden om elke nieuwe fase zonder kleerscheuren door te komen. Om alles overzichtelijk te houden en om stap voor stap dichter te komen bij onze doelen en dromen.

Het werd hoogtijd… om al die tips, die gedachten en ervaringen neer te schrijven en te delen met jou.

Tips, maar verwacht geen vermanende vinger 😉 Ik doe het zo, jij doet het misschien anders. En dat kan en mag even goed.

Ons doel is immers hetzelfde: genieten van dingen die er echt te doen.

Ik hoop dat mijn schrijfsels en bedenkingen jou inspireren.

Joke

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: